✔☞ Välkommen till Norrland flytt 🙴 städ AB ☞✔

Storgatan 73 C, 95333, HAPARANDA,SVERIGE

⏲MÅN-SÖN ÖPPET⏲

OM OSS

Norrland flytt & städ AB grundades med visionen att trygghet och kvalitet skall stå före allt annat i verksamheten. Med vår gedigna erfarenhet inom flytt och transport samt extremt höga krav på organisation och medarbetare vill vi efterlämna den högsta möjliga kvalitetsstämpeln i flyttbranschen i Sverige.

Vi tror på ärlighet och god kundservice i vårt ständiga arbete ute på fältet. Tack vare den inställningen har vi nöjda kunder runt om i Sverige liksom utanför landets gränser.Många som valt att anlita oss inför sitt omgivningsbyte har en tendens att komma tillbaka till oss igen, Vi har dessutom många kunder som mer än gärna hänvisar någon bekant till oss på företaget. Detta är vi otroligt stolta och tacksamma över. har arbetat hårt och flexibelt under dygnets alla timmar för att vara det självklara valet vid privat- och företagsflytt med utgångspunkt från Haparanda. Vi arbetar alltid minutiöst enligt säkerhetsföreskrifter och har sekretesskrav då vi exempelvis samarbetar med myndigheter.

Vi har en bred erfarenhet inom allt som handlar om flytt och städtjänster samt en naturlig fallenhet för att förstå hur mer komplexa uppdrag skall hanteras. Med utrustning speciellt framtagen för flytt står Norrland flytt & städ AB redo att transportera allt från enstaka gods till tunga kassaskåp med mera. Tack vare vår erfarenhet och ständigt goda bemötande anlitas vi på Norrland flytt & Städ AB av såväl företag som privatpersoner, större organisationer, myndigheter och statliga verk. Varje gång du anlitar oss har vi ett mål i sikte; är du som kund nöjd – är vi nöjd.